Pretecho Dordrecht

Laat een pretecho in Dordrecht maken

Wilt u een pretecho in Dordrecht laten maken? Het is een mooie herinnering aan uw zwangerschap en u kunt zo alvast een beeld krijgen van hoe uw baby eruitziet. In onze verloskundigenpraktijk in Dordrecht zijn wij in het bezit van professionele apparatuur waardoor u uw baby goed kunt zien. Tijdens de zwangerschap is dit leuk, maar u ontvangt ook afdrukken van de echo als herinnering voor later. Er zijn verschillende soorten pretecho’s die u kunt laten maken. Vanaf 14 weken kunt u een echo laten maken om het geslacht van uw baby te bepalen. Hiervan krijgt u twee plaatjes mee. Wilt u een afspraak maken voor een pretecho in Dordrecht? Bel dan naar 06-59059035. Wij zijn ook geopend in de avonden en de weekenden zodat u een moment kunt uitzoeken die in uw agenda past.

Beste periode voor een pretecho in Dordrecht

Voor het laten maken van een pretecho in Dordrecht zijn er veel mogelijkheden. Naast de echo voor de geslachtsbepalingen kunnen onze verloskundigen in Dordrecht ook verschillende 2D echo’s en 3D/4D echo’s voor u maken. Vanaf 18 weken is de het de beste periode om het hele lijfje van uw baby te zien. Het gezichtje laat zich in 2D heel mooi uitbeelden. Tussen de 26 en 29 weken is het voor de meeste vrouwen de meest geschikte periode om een 3D of 4D echo te laten maken. Dit is natuurlijk afhankelijk van de ligging van uw baby. Nadat de pretecho in Dordrecht is gemaakt krijgt u 2 zwart-witfoto’s en 2 kleurenfoto’s mee. Maak meteen een afspraak om een pretecho te laten maken!

Pretecho Dordrecht

Mogelijkheden voor pretecho in Dordrecht

Als u een pretecho in Dordrecht wil laten maken adviseren wij om dit niet te lang uit te stellen. Als u meer dan 33 weken zwanger bent neemt de slagingskans voor een pretecho af. Dit komt omdat de baarmoeder kleiner is geworden. U baby is immers flink gegroeid. Zodra u een pretecho heeft laten maken krijgt u alle beelden mee op een USB-stick. Wanneer de baby niet goed ligt mag u een volgende keer terugkomen zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een pretecho? Of bent u op zoek naar informatie over kraamzorg in Dordrecht? Neem contact met ons op!

Menu